LiveSwitch Support

Ask questions about LiveSwitch and receive answers from the community and the support staff at Frozen Mountain. Rapid response times are guaranteed for customers with an active support subscription.

New post
Title Votes Comments
React Native 0 votes 0 comments
Audio issues on some android devices 0 votes 0 comments
[Solved] SfuDownstream closing - other views shuffle down? 0 votes 0 comments
Sample code - active speaker? 0 votes 0 comments
localmedia getview - element scale... 0 votes 5 comments
Local media custom sink fullscreen with mirroring. 0 votes 2 comments
iOS Sample 0 votes 1 comment
Resolution change of video according to bandwith 1 vote 1 comment
How to modify the VIDEO frame and send to remote peers? 1 vote 2 comments
Custom Video Stream 0 votes 0 comments
DtlsKeyExchangeFailed Issue 0 votes 0 comments
How I can change audio source in Unity client 0 votes 0 comments
Video Call and Screen Capture 0 votes 1 comment
UWP - How to Share My Application Screen 0 votes 0 comments
JavaScript: Remote media shown for answerer but not offerer 0 votes 0 comments
LiveSwitch web has serious jittering problem 0 votes 0 comments
Unity example gives exception on HoloLens 2 and cannot make call 0 votes 1 comment
Chat using application element 0 votes 0 comments
Bandwidth usage on Liveswitch cloud. 0 votes 1 comment
Liveswitch Cloud REST channel delete or client delete 0 votes 0 comments
Reconnecting 0 votes 0 comments
Muted vs Disabled Media 1 vote 0 comments
MCU with h264 MacOS Chrome only doesn't work in Liveswitch CLoud? 0 votes 1 comment
Liveswitch Cloud over 20 people in MCU possible? 0 votes 1 comment
Clients closing and opening MCU connection without explanation 0 votes 1 comment
New LayoutManager in Liveswitch Javascript 1.9.0.29787 - July 9, 2020 0 votes 6 comments
The Audio quality is very poor in Android 0 votes 0 comments
Is there any calling feature like Skype/Facebook messenger in LiveSwitch? 0 votes 0 comments
LiveSwitch support for Live streaming? 0 votes 1 comment
Detecting audio/video muted when connection opened 0 votes 1 comment